Новини

Марешки, Салвини и Льо Пен заедно срещу мигрантския потоп в Европа
„Да спасим Европа“- около тази каза се обединиха лидерът на ВОЛЯ “Само ВОЛЯ и нашите европейски партньори действаме, за да защитим общия ни дом – Стария континент, от невиждано нашествие на мигранти“, коментира Веселин Марешки. и зам.-председател на НС Веселин Марешки и лидерът на италианската партия ЛИГА Матео Салвини. Кампанията е на европейския партньор на ВОЛЯ – партия „Демокрация и Идентичност“, в която е и партията на Марин льо Пен „Национален фронт“.
Повод за кампанията е „Пактът за миграция и убежище“, представен от Европейската комисия през септември и който на практика проправя политиката на масовата миграция в Европа. Под предлог „подобряване безопасността на мигарантите“ Пактът ще създаде правни, логистични и политически условия за масовата миграция. Мащабът й е безпрецедентен – реално 68 милиона мигранти биха могли да се установят в Европа през следващите години, като мнозинството е от развиващите се страни. Резултатът ще бъде претопяването на коренното население на Европа, последваща дестабилизация – хуманитарна криза, безработица, увеличаване на престъпността, както и разпространението на радикализма и тероризма. Не е изключено и евентуално изчезване на европейските нации, култури и традиции.
Пактът предвижда огромни суми за мигрантите от джоба на европейците – всяка държава, приела мигрант, ще получава по 10 000 евро за възрастен и по 12 000 евро за дете. „Кога Европа се е грижила в такива мащаби за своите граждани? Защо не дава на пенсионерите или пък на младите семейства такива помощи?“, коментира зам.-председателят на Комисията по външна политика в Народното събрание Полина Цанкова. Според нея, както и спорд европартньорите на ВОЛЯ, пактът за миграцията ще бъде отговорен за демографската трансформация на целия ни континент. Той ще унищожи социалните и здравните системи в страните-членки, защото те няма да издържат на подобен натиск. „Мигрантите реално ще бъдат икономически, а не политически мигранти“, разяснява Полина Цанкова. Този план за тотална миграция ще промени завинаги както Европа, така и живота на всички граждани на европейските нации.

Ако бъде приет, това ще бъде краят на Европа! Пактът предвижда още насърчаване на миграцията като се размият понятията за легална и нелегална миграция; разширява обхвата на „сбиране на семейство“ - приемането на един мигрант, ще означава приемането на цялото му семейство; предвижда задължителен прием на мигранти, намерени и „спасени“ в морето (създаване на нов „спасителен“ бизнес); декриминализира незаконната дейност на неправителствени организации, които съзнателно си сътрудничат с контрабандисти и трафиканти на хора и самите те са част от веригата за трафик на хора; забранява на европейските държави да оказват натиск върху страните по произход да приемат отново своите граждани.

Необходима е мобилизация на всички нас - да се изправим срещу технократите в Брюксел, за да спрем Пакта за миграция! В тази връзка ВОЛЯ, заедно с партия „Идентичност и демокрация“ създаде петиция, която може да подпишете тук:

https://bgstoppactedemigration-menleuropa.nationbuilder.com/