Новини

ВОЛЯ издига уважавана лекарка за кмет на Габрово
Мария Митева, лекар по физикална и рехабилитационна медицина, е кандидатът за кмет на Габрово, издигнат от ПП ВОЛЯ. Партията на Веселин Марешки представи днес кандидатите си за кметове и водачите на листи за общински съветници на общините Габрово, Трявна, Дряново и Севлиево.

Митева, която е областен координатор на партията и обществен активист в Габрово, заяви че ще води коректна кампания с акцент върху социалните политики. Кандидатите на ВОЛЯ за кметове и общински съветници ще бъдат "очите" и "гласът" на хората. Според Мария Митева градът, в който е избрала да живее и да работи през 2005 година, става все по-неудобен, некомфортен за живеене и неприветлив за хората, тъй като има тежки проблеми с транспорта и некачественото строителство.В Севлиево кандидат за кмет е строителният предприемач Богомил Петков. Той е издигнат от инициативен комитет и е подкрепен от партия ВОЛЯ като независим кандидат. Петков е работодател на около 200 служители и работници, член на сдружение „Севлиево 21 век“, на „Ротари клуб“ Севлиево, председател е на Камарата на строителите в област Габрово, тамплиер. Петков обясни, че има подкрепата на хора от различни професии- икономисти, учители, спортисти, художници, предприемачи. Водач на листата за общински съветници в Севлиево е Христо Шипкалиев, инженер.


В Дряново кандидатурата на Тодор Георгиев (DJ Teди Джордо) за водач на листата за съветници е от гражданската квота на партията. Популярният DJ e два мандата общински съветник и експредседател на общинския съвет в Дряново. „Защо от „ВОЛЯ” ?! Имам прекрасни взаимоотношения с лидера на ПП ВОЛЯ г-н Веселин Марешки, който добре познавам от 1995 г. Свидетел съм и съпричастен на неговото развитие и израстване в политиката - от регионален лидер във Варна до водач и лидер в национален мащаб, днес е зам.-председател на НС. Харесвам неговата визия за развитие на нашата страна и създаване на по-добри условия за живот на хората, както в национален така и в регионален мащаб. Проблемите на хората нямат цветове. През лостовете на местната власт можем по-лесно да осъществим идеите и визията ни за развитието на Дряново“, заяви той.
В Трявна кандидат за кмет и водач на листата съветници е Иван Иванов, който има частен бизнес в хотелиерството. Сред приоритетите на Иван Иванов са инвестициите в хотелиерството и туризма, които със сигурност ще подпомогнат и развитието на града.