Новини

ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ КЪМ БСП: МОЯТ БИЗНЕС ПОМАГАШЕ НА ХОРАТА ПО ВРЕМЕ НА КРАДЛИВИТЕ ВИ УПРАВЛЕНИЯ
„Дай Боже, повече българи да са заможни. Но вие от БСП оставихте хиляди българи под чертата на бедност при вашите управления. Добре помним пенсиите от 3 долара. И аз добре помня, защото се нареждах на опашка в Червения кръст за помощи, за да изхранвам първото си дете“, заяви лидерът на ВОЛЯ и зам.-председател на НС по повод заяждане на БСП днес в пленарната зала по повод успешния му бизнес и колата, която кара.
„Горд съм, че съм създал успешен бизнес! Можете да отидете и на бензиностанцията в „Люлин” и в аптеките наоколо. Бизнес, който помагаше на хората да оцеляват по време на вашите порочни и крадливи управления. Когато доларът беше 3000 лева, идваха в аптеките и се купуваха само по няколко таблетки“, припомни Марешки.
„Това, че съм успял, благодарение на моята социална политика и да изградя бизнес, който е добър за хората и ми носи печалби –това ме кара да се гордея!
Аз ще се откажа от заплатата си на народен представител цялата ни група ще го направи. Ще се откажем и от партийната субсидия, ако това се гласува в зала- ние ще сме за. Искам обаче да видя вие как ще гласувате за това, както и за отказа от възнаграждение, докато има и един български гражданин, който страда в момента, „благодарение” и на вашите управления, не само на коронавируса. „Благодарение” на това, което сте правили като управляващи. Защото ако бяхте направили така, че в момента минималните пенсии да са 500 лева, хората щяха да живеят доста по-добре. Но за съжаление, не е така. Затова ви призовавам за повече смирение и съпричастност“, заяви лидерът на ВОЛЯ от парламентарната трибуна.