Новини

ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ: ДЕБАТ МЕЖДУ ГЕРБ И БСП ЗА КОРУПЦИЯТА Е ЛИЦЕМЕРЕН ЦИРК
Довечера ще гледаме поредния лицемерен цирк между ГЕРБ и БСП. В предаването "Референдум" по БНТ ще има дебат между техни представители на тема борба с корупцията.
Такъв формат на разговор и то точно по тази тема означава, че няма другата гледна точка, защото те ЗАЕДНО са едната страна на проблема. Именно тези две партии, разменяйки си властта през последните години, превърнаха България в най-корумпираната държава в Европейския съюз.
Как сега да им повярваме, че ще се борят сами със себе си?! Те още вярват, че някой се връзва на двуличието им, но всъщност хората вече различават националните предатели?!
Истинският дебат е между тях и народа, който страда години наред от корупционните им схеми. Само че те не смеят да погледнат хората в очите, когато става въпрос за сериозни теми.
Която и версия на антикорупционния закон да бъде приета, тя няма да бъде версията на българския народ. По-скоро ще бъде поредният "кух" закон, приет колкото да замажем очите на партньорите ни от Европейския съюз.
Този стил на управление не може да продължава по този начин. Корупцията и съгласието на високите етажи на властта "изсмукват" живителните сили на народа, на държавата. Виновниците за мизерията на България трябва да понесат своята отговорност и ние от ВОЛЯ ще направим всички по силите си това да се случва.