Новини

ОТВОРЕНО ПИСМО МАРЕШКИ-РАДЕВ
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН РАДЕВ,

Промените в изборното законодателство са изключително важна тема за цялото общество. Гарантирането на честни и прозрачни избори трябва да е приоритет за всяка партия и институция в България.

За жалост, организираната от Вас среща през миналата седмица, не доведе до конкретни решения. Ние от ВОЛЯ се оказахме прави, че събирането на широк формат превръща разговора в говорилня и не води до нищо конструктивно.

ВОЛЯ е партия на прагматиците. Ние не подценяваме идеите на никого, още по-малко на президента на държавата. Ето защо каним Вас и експертния Ви екип на среща само с ВОЛЯ и нашите експерти, за да обсъдим конкретни законодателни промени. Нещо повече – поемаме ангажимент, ако имате полезни идеи, ние да ги предложим в Народното събрание, предвид факта, че нямате законодателна инициатива. Така ще можем заедно да отстояваме добрите идеи.

Предлагаме срещата да се състои на 4, 5 или 6 февруари 2020г. Оставяме на Вас да изберете датата, часа и мястото в зависимост от ангажиментите Ви.

Вярваме, че искрено сте загрижен за прокарването на нужните промени в ИК и ще предприемете стъпки за реализирането им. Срещата с ВОЛЯ е една такава стъпка.

С УВАЖЕНИЕ:

ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ

ЛИДЕР НА ПАРТИЯ ВОЛЯ

ЗАМ.-ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС